04.01.2016

Інтертелеком підтримав другий міжнародний літературний фестиваль в Одесі

Одесити зустріли літераторів з 23 країн світу.

litfest.jpgЗ 28 вересня по 1 жовтня пройшов другий міжнародний літературний фестиваль LITFEST, який зібрав 33 літераторів з 23 різних країн світу, визнаних, відомих письменників і понад 3 000 осіб. Одним з організаторів події є Ульріх Шрайбер (директор міжнародного літературного фестивалю в Берліні (Німеччина), який активно виступає за те, щоб зробити міжнародний літературний фестиваль невід'ємною частиною культурного життя Одеси та культурної сцени Європи.

Під час заходу, крім літературних читань, проводилися дискусії на політичні, соціальні та культурні теми. Новинкою фестивалю стали дві нові секції: «Життя у води» (письменники розповідали про життя в місті, розташованому біля моря), «Майбутнє Одеси» (дискусії з архітекторами, містобудівниками, урбаністами з Одеси, України та інших європейських країн).

Особлива увага на фестивалі приділялася юним гостям і маленьким читачам. Вісім авторів книг для дітей і юнацтва отримали можливість прочитати свої твори в Одеському ляльковому театрі та школах міста.

Інтертелеком з радістю підтримав культурну ініціативу Одеси і виступив 3G партнером фестивалю. Оператор надав можливість використовувати голосовий зв'язок організаторам з метою забезпечення координації роботи фестивалю.


Новини та прес-релізи