04.01.2016

Роумінг-карта для бізнес-абонентів з безкоштовними вхідними дзвінками: спілкуйтеся вигідно!

Український і європейський номер в одному пристрої для послуг міжнародного роумінгу.

rouming-760x290-ukr.jpgНа початку цього літа запустилась нова пропозиція від Інтертелеком: роумінг-карта для бізнес-абонентів. Поспішаємо повідомити, що вигідне рішення – актуально, і, якщо ви часто в роз'їздах за кордоном і вам необхідно постійно залишатися на зв'язку, без удару по гаманцю – то даний продукт був створений саме для вас!

Нагадуємо, що для використання роумінг-карти для бізнесу не має значення, послугами якого оператора зв'язку ви користуєтеся в Україні. Універсальна роумінг-карта доступна на будь-якому GSM смартфоні. Купуючи її в наших центрах обслуговування абонентів, через сайт Інтертелеком або дилерській мережі, ви отримуєте безкоштовні вхідні дзвінки у 125 країнах світу, а в 30 найбільш популярних країнах ви можете спілкуватися за акційними умовами на дзвінки: 0 € вхідні та 0,22 € вихідні.

Роумінг-карта працює за технологією call-back – здійснюючи дзвінок, ви отримаєте вхідний дзвінок, після відповіді на який, будете з'єднані з абонентом.

Активується вона в два кроки як для існуючого, так і для нового абонента Інтертелеком. Слід зазначити, що існуючий абонент має можливість прив'язати свій діючий український номер до роумінг-карти і завжди залишатися на зв'язку, в якій би країні він не знаходився.

Крім перерахованого вище, роумінг-карта від Інтертелеком має явні переваги перед GSM-пропозиціями. Наприклад, відсутність абон.плати і плати за з'єднання, безкоштовні вхідні на міжнародний номер, можливість залишатися на зв'язку зі своїм українським номером за кордоном і контролювати витрати онлайн (через особистий кабінет АССА), оплата послуг в будь-якій точці світу і багато іншого.


Новини та прес-релізи