04.01.2016

У Луцьку відкрився новий центр обслуговування абонентів Інтертелеком

Акційні ціни на 3G обладнання діють до 17 серпня.

13 серпня в Луцьку відкрився новий центр обслуговування абонентів Інтертелеком на вул. Сухомлинського, 1 (ТРЦ ПортCity). Яскрава розважальна програма залучила на відкриття близько 3000 лучан та гостей міста. Особливою популярністю користувалася фотозона, а також зона запуску дронів, де багато відвідувачів спробували себе в якості пілотів БПЛА.

Гості активно брали участь в розіграшах призів від Інтертелеком. На відкритті подарунки отримали не лише учасники лотереї, але і всі, хто 13 серпня став абонентом оператора: при підключенні до тарифних планів для смартфонів і планшетів Інтертелеком дарував подвоєні хвилини для дзвінків на номери інших операторів України або 100 днів 3G безліміту.

До 17 серпня включно в новому центрі обслуговування абонентів продовжують діяти спеціальні акційні ціни на обладнання:

  • мобільні Wi-Fi роутери Huawei 5321 — 999 грн, модеми Avenor V-ME500 — 699 грн.
  • двостандартний GSM+CDMA смартфон Lenovo A330Е — 1199 грн;
  • мобільний телефон ZTE S183 - 199 грн.

Крім того, в салоні зв'язку на вул. Сухомлинського, 1, відвідувачів чекає широка лінійка сертифікованих двостандартних смартфонів Xiaomi за найвигіднішими цінами, а також більше 20 моделей двостандартних пристроїв інших світових брендів для тестування. CDMA+GSM смартфони — це оптимальний спосіб об'єднати в одному пристрої звичний номер GSM-оператора та послуги мобільного зв'язку і 3G інтернету від Інтертелеком. А з вигідними тарифними планами для самих різних пристроїв — від мобільних телефонів і смартфонів до ноутбуків і ПК — кожен користувач зможе підібрати обсяг послуг, що повністю задовольняє його запитам.

Інтертелеком запрошує всіх відвідати новий центр обслуговування абонентів в Луцьку і оцінити всі переваги голосового зв'язку та 3G інтернету на найширшій території покриття в Україні. Графік роботи ЦОА на вул. Сухомлинського, 1 (ТРЦ ПортCity): 10:00—22:00 без перерв і вихідних.


Новини та прес-релізи