04.01.2016

Шановні абоненти і партнери ТОВ «Інтертелеком»!

Компенсація за тимчасові незручності під час збою роботи мережі 28.07.2016

Інтертелеком надає компенсацію за тимчасові незручності під час збою роботи мережі 28 липня 2016 року.

Нагадаємо, 28 липня через аварію в системі енергопостачання підприємства надання послуг було призупинено о 15:21. О 18:00 було відновлено послуги голосового зв'язку, а о 20:30 — послуги передачі даних та інших сервісів в мережі Інтертелеком.

В якості компенсації всім абонентам нараховуються бонусні хвилини, трафік високошвидкісного 3G інтернету або грошові кошти.

Абонентам лінійки інтернет-тарифів Інтертелеком надає 600 МБ високошвидкісного 3G інтернету.

Користувачам тарифних планів з поденним нарахуванням трафіку надається компенсація в розмірі щоденної кількості мегабайт в рамках чинного тарифу.

Абонентам тарифних планів лінійки «3G Старт» ( «3G Старт +», «Бізнес 3G Старт», «3G Старт IT», «3G Старт + IT», «3G Старт акційний», «3G Старт акційний IT» буде нарахований трафік у розмірі 300 МБ.

Щодо користувачів безлімітних тарифних планів (у тому числі тарифного плану «Адреналін» з послугами «Необмежений» і «Необмежений +», а також тарифного плану «Мобільне життя ReVolution Необмежений») будуть нараховані грошові бонуси в розмірі абонентської плати за один день:

  • 10 грн для пропозицій «Супер 3G безліміт регіональний», «Супер 3G безліміт регіональний +», «Супер 3G безліміт регіональний IT», «Супер 3G безліміт акційний»;
  • 11 грн для тарифних планів «Супер 3G безліміт» і «Супер 3G безліміт IT»;
  • 12 грн для тарифу «Мобільне життя ReVolution Необмежений».

Користувачам голосових тарифних планів надається спеціальний пакет «10 хвилин + 100 МБ». Бонусні хвилини в рамках даного пакету доступні для дзвінків на всі напрямки по Україні: всередині мережі Інтертелеком, на місцеві міські номери та міські номери інших областей, а також номери інших мобільних операторів.

Активувати всі перераховані бонуси можна до 30 вересня 2016 року за допомогою відправки SMS повідомлення на номер (094) 111 28 07 або в особистому кабінеті (АССА). Бонусні кошти нараховуються протягом 30 днів з моменту активації послуги.


Новини та прес-релізи