05.08.2021

Компанія Інтертелеком запустила Віртуальну АТС для своїх клієнтів!


Як важлива взаємодія з бізнес партнером, якісний та безперервний зв'язок як запорука успіху!

Віртуальна АТС від Інтертелеком- хмарна технологія комунікації, завдяки якої можна налаштувати індивідуальний сценарій роботи телефонії для компанії будь якого масштабу та сфери бізнесу, автоматизувати систему зв’язку.

Які переваги Ви отримуєте з послугою Віртуальна АТС:

  • Об'єднати всі номери компанії в єдину мережу;
  • Приймати кілька дзвінків одночасно;
  • Збирати статистику всіх вхідних дзвінків;
  • Управляти зв'язком з клієнтами через особистий кабінет;
  • Автоматично розподіляти дзвінки;
  • Контролювати спілкування співробітників з клієнтами і не тільки.

«Як саме це працює?» - для початку, це не девайс, а послуга, яка вам замінить фізичну офісну телефонію та об’єднає всі мобільні й фіксовані телефонні номери вашої компанії в єдину корпоративну мережу. Завдяки програмному забезпеченню від провайдера Інтертелеком Ви отримуєте IP ATC, з’єднання з якою проходить за допомогою інтернету. Всі дзвінки надходять на віртуальну «хмарину», після чого відбувається моментальна переадресація дзвінка згідно заданому маршруту, а маршрут Ви задаєте самостійно, можете скерувати дзвінок конкретному співробітнику, або ж групі співробітників. Оператор Інтертелеком допоможе вам задати такий маршрут, який потрібен саме вашій компанії, щоб точно не пропустити ні одного дзвінка!

Деталі роботи послуги можна дізнатися за посиланням: https://www.intertelecom.ua/tariffs/biznes/virtualnayaats

Компанія Інтертелеком вже 20 років в галузі зв’язку, та добре розуміє що саме потрібно клієнту, як налаштувати телефонію так, щоб підвищити продажі та підняти рейтинг вашої компанії.


Новини та прес-релізи