20.12.2016

Інтертелеком підтримує таланти

Оператор виступив спонсором студентського проекту Studway awards

Інтертелеком підтримав студентський проект Studway awards, засновником якого є онлайн видання "Студвей".

Студвей - це команда однодумців, яка допомагає молодим людям знаходити стажування за кордоном, отримувати гранти на навчання в європейських ВНЗ, відправлятися на галузеві конференції та семінари. Щорічно організація проводить церемонію нагородження кращих студентських проектів і молодих талантів. У минулому році одними з переможців стали студенти Одеського національного політехнічного університету, які розробили «розумний пристрій» Mevics. Mevics - це гаджет, який дозволить зберегти здоров'я спини і виробити правильну поставу. Буквально недавно інвестиційно-консалтингова компанія UB Tower виділила на реалізацію цього проекту 500 000 у.о.

В цьому році 3-тя церемонія нагородження відбулася 17 грудня.

Інтертелеком підтримав проект в 4-х номінаціях: IT технології, медіа, підприємництво і техніка. Кожному переможцю оператор вручив мобільний Wi-Fi роутер з функцією Power Bank. За допомогою пристрою студенти можуть працювати над своїми проектами 20 годин без підзарядки гаджета і мати постійний доступ до інтернету.

Представник Інтертелеком: "Ми стаємо свідками, як молоді талановиті люди прагнуть внести свій вклад в розвиток нашої країни, досягають високих результатів у своїй роботі. Підтримувати такі проекти, які можуть вплинути на майбутнє нашої країни - це пріоритет для Інтертелеком ".


Новини та прес-релізи