23.12.2016

Інтертелеком підвів підсумки роботи за листопад 2016 року

Споживання трафіку в сегменті 3G зростає

Національний 3G оператор Інтертелеком підвів підсумки роботи за листопад місяць 2016 року. Оператор продемонстрував позитивну динаміку таких показників, як споживання 3G трафіку і кількість абонентів.

Виходячи з отриманих результатів, в листопаді 2016 року загальна кількість абонентів, які користуються послугами інтернету від Інтертелеком зросла на 16%. Середнє споживання трафіку на одного абонента в сегменті 3G склало 6,9 ГБ і це на 8,7% більше, ніж в листопаді 2015 року. За місяць абоненти спожили понад 6800 ТБ 3G трафіку. У порівнянні з аналогічним місяцем минулого року - це на 26% більше. За звітний період користувачами було завантажено більше 4 млн фільмів і 12 млн mp3 файлів.

Якість 3G покриття продовжує поліпшуватися. Протягом місяця було проведено модернізацію базових станцій в 20 областях України. Найбільша частка модернізованих станцій припала на Дніпропетровську, Харківську та Хмельницьку області. Інтертелеком продовжує залишатися лідером по покриттю 3G інтернету в Україні і це більше 14000 тис. Населених пунктів по всій країні.

Абоненти голосових тарифних планів Інтертелеком також демонструють активне споживання 3G інтернету. За результатами за листопад 2016 року, частка абонентів, які використовують смартфон в якості доступу до інтернету збільшилася на 11% в порівнянні з аналогічним місяцем минулого року. В першу чергу пов'язано це з тим, що користувачі прагнуть бути в мережі в будь-якому місці, де б вони не знаходилися: на прогулянці, в кафе, в поїздці і ін.

Кілька місяців тому оператор запустив нові тарифні плани "Смартфонище". При підключенні до одного з них абоненти отримують подвійну кількість хвилин для дзвінків на інших операторів України.

Також до кінця січня 2017 роки для голосових абонентів діє акція "Бонус за смартфон". При покупці смартфона в Інтертелеком абоненти отримують додаткову вигоду - 300 грн на свій бонусний рахунок. Бонусні кошти можна використовувати для замовлення додаткових послуг, трафіку для 3G інтернету або хвилин для дзвінків.


Новини та прес-релізи