28.10.2016

Послуга «SIP-багатоканальність»: міжнародні дзвінки за ціною домашнього тарифу

Спілкуйтеся з будь-якої точки світу за вигідними цінами з будь-якого гаджета

Спілкуватися з діловими партнерами і колегами стає набагато простіше. Ваш номер Інтертелеком тепер завжди з вами. Для використання послуг оператора вам необхідно лише мати обладнання з можливістю підключення до мережі інтернет і програмне забезпечення.
Послугу можна підключити до двох тарифів: «SIP 35» і «SIP 99». Підключившись, ви можете здійснювати дзвінки з-за кордону на Україну і приймати вхідні з України зі свого абонентського номера, який всі знають, за вигідними і привабливими цінами «як у себе вдома» і «на роботі» (від 25 до 150 грн на місяць ). Об'єднайте всі вхідні і вихідні дзвінки на одному номері, створивши від 2 до 60 ліній. І здійснюйте велику кількість одночасних викликів або приймайте вхідні з одного номера незалежно від місця розташування.

Підключившись до одного з тарифів, ви отримуєте: зв'язок в будь-якій точці світу, вигідні дзвінки з-за кордону з можливістю використання як GSM-, так і CDMA-устаткування, відсутність залежності від покриття свого оператора, єдиний номер для різних пристроїв.

Підключення проводиться на пряму обласну або районну нумерації на контрактній основі виключно при одноразовій активації додаткових послуг «SIP - багатоканальність» і «SIP - телефонія». При підключенні вам нараховується бонус у розмірі 75 грн. Нарахований бонус витрачається на всі послуги зв'язку, включаючи абонентську плату з другого місяця обслуговування. Бонус не підлягає зняттю з рахунку. Термін використання бонуса - 3 місяці з моменту нарахування. Здійснити підключення ви можете в наших центрах обслуговування абонентів.

Новини та прес-релізи