17.01.2017

Онлайн телебачення для зимових посиденьок

Більше 100 каналів і 6500 фільмів в послузі «Інтертелеком ТВ» від MEGOGO

wifi-na-bortu_oktober_15.jpgЗима - час для сімейних посиденьок біля телевізора за переглядом улюблених фільмів і передач.

Інтертелеком пропонує зануритися в світ онлайн телебачення з послугою «Інтертелеком ТВ» від MEGOGO.

Активуйте підписку «Оптимальна» за 77 грн на місяць і отримуйте щомісяця 10 ГБ безкоштовного трафіку. В рамках підписки абонентам пропонується близько 100 національних і власних каналів MEGOGO з колекцією понад 6500 фільмів без реклами. Акція діє як для існуючих, так і для нових абонентів. Також при підключенні підписки «Оптимальна» користувачам надається місяць безкоштовного користування послугою.

Переваги онлайн ТБ від оператора очевидні: можливість переглядати канали на будь-якому гаджеті з найширшим покриттям 3G, якісне онлайн ТБ, безліч популярних фільмів і контенту для дітей, а також швидке підключення без контрактів і додаткового обладнання.



Підключитися до послуги «Інтертелеком ТВ» від MEGOGO можна через особистий кабінет (АССА). Для цього потрібно перейти в розділ «MEGOGO. Кіно і ТБ »і натиснути кнопку« Замовити послугу »поруч з описом обраної підписки.

Більше 22 000 годин кіно, мультфільмів, серіалів, телевізійних шоу та концертів в однієї простої підписці «Кіно і ТБ» на будь-якому пристрої: смартфоні, планшеті, комп'ютері і Smart TV.


Новини та прес-релізи