01.02.2021

Інформація про зміну умов надання послуг оператора ТОВ "Інтертелеком" в Дніпропетровській і Запорізькій областях


Шановні абоненти!

Компанія «Інтертелеком» інформує про початок планової трансформації, що надаються компанією і мобільних сервісів.

У процесі трансформації передбачено надання голосовим абонентам компанії обласної/районної нумерації, послуг, за технологією SIP. На першому етапі зміни торкнутися ряду областей, таких як: Дніпропетровська, Запорізька. У зазначених областях з 01.05.2021 буде припинено надання послуг за технологією CDMA.

Для абонентів послуг мобільних голосових сервісів, буде надана можливість продовження користування послугами на базі протоколу SIP з використанням спеціального мобільного додатку від компанії Інтертелеком - ITPhone.

Завдяки додатку ITPhone абоненти зможуть продовжити отримувати і здійснювати як місцеві, так і міжнародні дзвінки, відправляти та отримувати повідомлення і SMS повідомлення.

Для подальшого використання абонентського номера, абонентам Дніпропетровської і Запорізької області рекомендуємо до 01.05.2021 підключити послугу SIP і встановити будь-який зручний з доступних додатків для SIP телефонії. Ознайомитися з ними ви можете на сторінці - SIP телефонія. Безсумнівною перевагою SIP-телефонії є можливість її встановити не тільки на смартфони, але і на будь-який інший пристрій (комп'ютер, ноутбук, планшет і т.д.).

Детальна інформація для фізичних осіб по телефону служби підтримки абонентів 0945050750 і для юридичних осіб 0945050800.

Прес-служба ТОВ «Інтертелеком»


Новини та прес-релізи