01.03.2021

Інформація про зміни в наданні послуг оператора ТОВ "Інтертелеком" у Вінницькій, Житомирській, Київській, Кіровоградській, Миколаївській, Полтавській, Сумській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській та Чернігівській областей


Шановні абоненти!

З метою розвитку та гарантування якісного надання послуг компанія «Інтертелеком» прийняла рішення про зміну умов надання голосових послуг з 01. 06. 2021р. для абонентів Вінницької, Житомирської, Київської, Кіровоградської, Миколаївської, Полтавської, Сумської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської та Чернігівської областей.

Зусилля компанії будуть спрямовані на розвиток цифрових сервісів, таких як SIP телефонія, і на подальше вдосконалення якості надання послуг.

У процесі трансформації передбачено надання голосовим абонентам обласної/районної нумерації послуг за технологією SIP.

Для інтернет абонентів в зазначених регіонах послуги будуть продовжувати надаватися в повному обсязі без змін.

Ми цінуємо кожного нашого абонента, який був з нами протягом усього періоду діяльності компанії. Усвідомлюючи свою соціальну та корпоративну відповідальність за якісне і безперебійне надання послуг, компанія «Інтертелеком» зробить все можливе, щоб абоненти даних регіонів продовжували отримувати якісний зв'язок і після даних змін.

Детальна інформація для фізичних осіб по телефону служби підтримки абонентів 0945050750 і для юридичних осіб 0945050800.



Пресс-служба ООО «Интертелеком»


Новини та прес-релізи