17.10.2016

Два стандарти – більше переваг!

Купуйте двостандартні смартфони та 3 місяці користуйтеся зв'язком безкоштовно.

pitSTOP_350_225.jpgДвостандартний смартфон – це телефон на 2 sim-карти: GSM і CDMA оператора. Ви можете зберегти свій старий GSM-номер і паралельно отримати всі переваги CDMA-номеру від Інтертелеком, а це найбільше інтернет-покриття в країні, безліміт на дзвінки всередині мережі та мобільний 3G інтернет за комфортними цінами.

Купуючи двостандартний смартфон, ви підключаєтесь автоматично до тарифного плану мобільної нумерації «Кращий смартфон», який був розроблений спеціально під цей продукт.

Ви безкоштовно отримуєте 4 місяці без абонплати, 100 днів безлімітного 3G інтернету і 300 хвилин на дзвінки на всі напрямки по Україні, крім міжнародного. По закінченню 100 днів ви можете продовжувати користуватися послугами Інтертелеком всього за 25 грн на місяць. За ці гроші ви отримуєте щомісяця 3 ГБ 3G інтернету, безлімітні дзвінки всередині мережі та 50 хвилин на мобільні.

Даний проект розширює можливості використання 3G інтернету на вашому смартфоні, тепер не потрібно змінювати свій звичний номер, а, навпаки, можна доповнити його можливостями CDMA-зв'язку від оператора Інтертелеком. Тисячі абонентів вже скористалися цією пропозицією і кількість заявок на підключення з кожним місяцем зростає. Отож, поспішайте отримати акційні пропозиції при купівлі двостандартного смартфону і користуватися 3G і дзвінками абсолютно безкоштовно.

Акція доступна в салонах зв'язку Інтертелеком, і магазинах наших партнерів Цитрус і Алло.


Новини та прес-релізи