18.10.2016

Отримуйте до 1200 хвилин на розмови у подарунок при підключенні до нових регіональних тарифних планів

Більше не потрібно економити на дзвінках!

З 1 жовтня була запущена нова лінійка регіональних тарифних планів з абонентською платою від 20 до 110 грн на місяць в залежності від пакетного наповнення. Регіональні тарифи відрізняються більш вигідними умовами за більш низьку ціну.

Дані тарифи можна підключити і використовувати в наступних регіонах: Волинській, Чернівецькій, Закарпатській, Херсонській, Кіровоградській, Сумській, Рівненській областях та інших областях, за винятком обласних центрів. За межами даних областей буде діяти інша тарифікація.

Регіональна лінійка представлена чотирма тарифними планами для вирішення різних завдань.

ТП «Супер смартфон 20 регіон»: безліміт на дзвінки всередині мережі та на міські номери, 60 хвилин на номери інших українських операторів, 500 МБ трафіку в місяць. Рекомендується, якщо вам необхідна невелика кількість хвилин для дзвінків і трафіку для спілкування в соціальних мережах і поштою.

ТП «Супер смартфон 40 регіон»: безліміт на дзвінки всередині мережі та на міські номери, 150 хвилин на номери інших операторів, 2000 МБ трафіку. Рекомендується, якщо вам необхідна середня кількість хвилин для дзвінків і трафіку для спілкування в соціальних мережах і поштою, пошуку інформації в браузері.

ТП «Супер смартфон 70 регіон»: безліміт на дзвінки всередині мережі та на міські номери, 250 хвилин на номери інших українських операторів, 4000 МБ трафіку на місяць. Рекомендується, якщо вам необхідна велика кількість хвилин для дзвінків і трафіку для спілкування в соціальних мережах і поштою, пошуку інформації в браузері, прослуховування музики і перегляду відеороликів.

ТП «Супер смартфон 110 регіон»: безліміт на дзвінки всередині мережі та на міські номери, 400 хвилин на номери інших операторів, 8000 МБ трафіку. Рекомендується, якщо вам необхідна максимальна кількість хвилин для вільного спілкування з друзями і близькими по всій Україні, а також великий обсяг пакетного трафіку для активного користування інтернетом на смартфоні.

Поспішаємо нагадати, що при підключенні до нових тарифів до 31 жовтня, ви отримуєте до 1200 хвилин для дзвінків на номери інших українських операторів в подарунок. Підключити регіональні тарифи можна в салонах зв'язку Інтертелеком, а також у дилерів.


Новини та прес-релізи