27.12.2016

Інтертелеком пропонує використовувати всюдихідний 3G

Карта покриття мобільного 3G від оператора охоплює територію, на якій проживає 86% населення України

До омріяної відпустки залишилися лічені дні і не важливо, де і як українці планують відпочивати: спускатися по гірських схилах стрімголов, пити чай на веранді лісового будиночка, розважатися з друзями за містом на дачі або їхати в купе в надії побачити нові місця. Хороший відпустку - це коли завжди під рукою є якісний зв'язок і постійний доступ до інтернету.

З Інтертелеком будь-яка відпустка пройде на ура. Оператор є лідером по території покриття 3G інтернету в Україні. Це більш 14000 населених пунктів, в яких проживає 86,2% населення країни. Також покриттям забезпечені всі основні автомобільні та залізничні шляхи. Навіть, якщо мандрівника занесе в глибини і самі важкопрохідні місця нашої країни, якісний всюдихідний 3G завжди буде під рукою.

Свобода подорожей зі стабільним інтернетом забезпечується 2200 базовими станціями оператора. У 2016 році їх кількість збільшилася на 8%. Поряд з розширенням мережі, Інтертелеком активно модернізує вже експлуатуєме обладнання. За 2016 рік було модернізовано понад 200 базових станцій.

Завдяки безлімітного 3G інтернету в тарифних планах оператора, Ви зможете знімати екстремальні ролики, робити круті селфі на фоні гірського заходу, транслювати події в соціальних мережах і не думати про витрату трафіку.


Новини та прес-релізи