28.12.2016

Спеціальний мобільний WI FI роутер для відпустки

Інтертелеком радить придбати Atel AMF-80 за вигідною ціною

Зустрічаєте Новий Рік в Карпатах або вирішили відправитися в тур по Україні? У будь-якому випадку, подбає про доступ до інтернету просто необхідно. Адже, в соціальних мережах Ви будете ділитися фотографіями і роликами з друзями, а вечорами дивитися новорічні фільми.
І хоча інтернет зараз є доступним, проблеми з підключенням все-таки є: не скрізь можна знайти безкоштовний доступ до WI FI, а якщо користувач працює на ноутбуці або планшеті без стільникового модуля, то доводиться покладатися на телефон і витрачати гроші на дорогий мобільний трафік.
Щоб цього уникнути, Інтертелеком пропонує придбати мобільний WI FI роутер Atel AMF-80, який стане незамінним помічником не тільки в подорожах, але і в повсякденному житті. Даний гаджет має ряд переваг: компактний дизайн, одночасно підтримує 6 пристроїв, працює в режимі очікування до 200 годин, а від акумулятора - до 4,5 годин. З метою економії заряду, роутер вміє автоматично переходити в енергоощадний режим при відсутності активності з боку підключених пристроїв.
Ключова вигода роутера Atel AMF-80 - це ціна. Придбати гаджет в Інтертелеком можна всього лише за 599 грн і при цьому отримати Рік 3G в подарунок при підключенні. Залежно від обраного тарифного плану, оператор дарує до 10 ГБ 3G трафіку щомісяця.

Підключайтеся до Інтертелеком і отримуйте швидкий 3G інтернет на найширшій території покриття в Україні.


Новини та прес-релізи