04.01.2016

Інтертелеком підтримав благодійний фестиваль «Даруй добро» — 2016

Зірки українського шоу-бізнесу виступили на одній сцені з дітьми, які перемогли рак.

pchelka.pngВиступаючи в якості постійного спонсора міжнародного благодійного фестивалю «Даруй добро», 18 серпня Інтертелеком підтримав проведення четвертого святкового концерту, на якому діти, які побороли онкологічні захворювання, виступили на одній сцені із зірками українського шоу-бізнесу.

П'ятнадцять дітей з усієї України, які пройшли через тривале лікування і досягли повного одужання, ділилися своїм настроєм і життєлюбством з усіма учасниками концерту, надихаючи своїм прикладом тих хлопців та дівчат, для яких складний шлях онкологічного лікування ще попереду. Допомагали дітям українські зірки: співаки, відомі телеведучі, учасники національних конкурсів талантів, актори — всього 14 виконавців. Всі вони взяли участь в концерті на благодійних засадах.

Сам же фестиваль «Даруй добро» стартував 17 серпня. Ще до святкового концерту гості та учасники заходу мали змогу отримати безліч яскравих вражень і позитивних емоцій. Діти та їхні батьки взяли участь у конкурсах, майстер-класах різних творчих напрямків, а також спілкувалися, ділилися досвідом і підтримкою.

Співпраця Інтертелеком і благодійного фонду «Пчёлка» триває вже сім років. Підтримка цього та інших благодійних проектів допомагає багатьом дітям перемогти тяжкі захворювання, в тому числі онкологію, і жити повноцінним, щасливим і здоровим життям. Дарувати добро — легко. Інтертелеком закликає кожного зробити свій внесок у допомогу дітям всієї України, зателефонувавши на короткий номер *7575 з номера оператора та пожертвувавши 5 гривень на адресу благодійного фонду «Пчёлка».


Новини та прес-релізи