04.01.2016

Інтертелеком запрошує полтавців та гостей міста на Сорочинський ярмарок

Фестиваль 16—21 серпня пройде за підтримки Інтертелеком.

Sorochynskyy_yarmarok.jpg16 серпня в с. Великі Сорочинці починається «Сорочинський ярмарок» — найбільший етнічний фестиваль в Україні. Діючий з XVIII століття та відмінно відомий кожному за однойменною повістю М. Гоголя, сьогодні цей ярмарок являє собою розважальну, виставкову, освітню та просто яскраву подія, яка щорічно проходить в Полтавській області у серпні.

Інтертелеком виступає партнером 3G інтернету «Сорочинського ярмарку». У бренд-зоні оператора всі бажаючі зможуть скористатися безкоштовним високошвидкісним інтернетом, щоб поділитися фотографіями та відео з події, поспілкуватися з друзями і близькими в соціальних мережах або месенджерах. Традиційно кожен гість зони Інтертелеком може взяти участь у безпрограшній лотереї та виграти сувеніри, знижки до 50% на 3G пристрої або один з двох мобільних Wi-Fi роутерів.

Крім того, гості «Сорочинського ярмарку» зможуть подивитися на роботи майстрів народних ремесел та творчості і перейняти їх вміння в різноманітних майстер-класах, насолодитися народною музикою, піснями і танцями у виконанні більш ніж 2000 творчих колективів, відвідати етнографічну зону та дізнатися найцікавіші і незвичайні подробиці з історичного життя жителів України XVIII-XIX століть.

На території «Сорочинського ярмарку» протягом всього фестивалю будуть працювати фуд-корти, сувенірні лавки, дитячі майданчики та ін.

Інтертелеком запрошує всіх бажаючих на фестиваль «Сорочинський ярмарок», який пройде в с. Великі Сорочинці в Полтавській області 16-21 серпня. Протягом всіх днів фестивалю вхід — вільний.


Новини та прес-релізи