04.01.2016

100 днів безлімітного 3G інтернету всього за 1 грн/день

Підключайтеся до найяскравішого 3G лiта від Інтертелеком!

Настає останній місяць літа, але 3G літо від Інтертелеком і не думає закінчуватися. Підключайте 100 днів безлімітного високошвидкісного 3G інтернету за 100 грн і споживайте будь-який «важкий» мультимедійний контент в мережі без оглядки на витрачені мегабайти.

В рамках послуги на рахунок нараховується 30 ГБ високошвидкісного трафіку, а після закінчення цього обсягу — повний безліміт на швидкості до 128 Кбіт/с. Протягом 100 днів дії послуги використовувати 3G мегабайти можна на всій території покриття 3G мережі Інтертелеком — а це понад 14 000 населених пунктів, а також автомобільні і залізничні шляхи сполучення по всій Україні. З високошвидкісним 3G інтернетом від Інтертелеком ви можете подорожувати по найдальшим куточкам країни, залишаючись на зв'язку з друзями, близькими або колегами. Ніяких кордонів — користуйтеся послугами зв'язку там, де вони необхідні, і не обмежуйте себе в споживанні контенту!

Підключайте 100 днів безлімітного 3G інтернету в центрах обслуговування абонентів Інтертелеком, магазинах дилерської мережі компанії або в особистому кабінеті (АССА). Подивитися повний список тарифних планів, для яких доступно замовлення послуги, можна на відповідній сторінці сайту.


Новини та прес-релізи