03.11.2016

Нові безлімітні тарифи для найактивніших

3G на швидкості Турбо від 20 до 80 грн в місяць!

Любите свої гаджети і бажаєте, щоб на них завжди був безлімітний 3G для спілкування в соціальних мережах, перегляду відео на You-tube, ігор і прослуховування улюблених треків? Рішення є! Ми розробили спеціально для вас нові тарифи з безлімітним трафіком. Інтернету вистачить на все і на всіх, адже ви можете підключитися до одного тарифу, а роздавати wi-fi на кілька пристроїв завдяки нашим мобільним wi-fi роутера.

Вихід в мережу з будь-якого куточка країни став ще доступніше: крім самого великого покриття в Україні, ми надаємо інтернет по приємним цінами. Ви отримуєте від 1,5 до 6 ГБ трафіку на Турбо швидкості, понад даного обсягу подальша тарифікація здійснюється на швидкості до 128 кбіт / с. Залежно від обраного тарифу, ви можете користуватися безлімітним інтернетом на одному або відразу декількох пристроях.
«Мобільний 3G 20» рекомендуємо використовувати, якщо ви час від часу користуєтеся інтернетом на своєму смартфоні для спілкування в соціальних мережах, але бажаєте, щоб у вас завжди був доступ в інтернет.
«Мобільний 3G 50» рекомендуємо використовувати для смартфона і планшета в разі, якщо вам часто потрібен доступ в інтернет.
«Мобільний 3G 80» рекомендуємо використовувати, за умови, що ви бажаєте забезпечити безлімітним 3G відразу смартфон, планшет і ноутбук, щоб активно спілкуватися в соціальних мережах, слухати музику, дивитися відео, грати в ігри.
З 1 листопада ви можете підключитися до тарифів лінійки в наших салонах зв'язку або у дилерів.

Новини та прес-релізи