04.11.2016

Інший оператор - не привід бути чужим!

Підключайтеся до тарифів для смартфона і отримуйте в 2 рази більше хвилин для дзвінків на номери інших операторів.

Як правило, доводиться концентрувати спілкування в мережі одного мобільного оператора, а якщо необхідно зателефонувати на номер іншого оператора, доводиться купувати ще одну sim-карту. Інакше, щомісячні витрати на зв'язок можуть стати обтяжливими. Інтертелеком знайшов рішення цієї проблеми!

Пропонуємо вам подвійну кількість хвилин для дзвінків на інші мережі в новій лінійці тарифів "Смартфонище". Підключайтеся до одного з тарифів і використовуйте послуги зв'язку замість декількох sim-карт. Це скоротить ваші витрати і буде більш зручним способом спілкування, тому що пропаде необхідність постійно перемикатися з однієї sim-карти на іншу. Протягом трьох місяців дії акції можна отримати в подарунок до 2100 хвилин для дзвінків на всі напрямки по Україні (всередині мережі, місцеві міські, міські по Україні, мобільні, за винятком міжнародного напрямку). Спілкуйтеся більше на найвигідніших умовах!
Кількість подарункових хвилин залежить від обраного тарифного плану.
Підключайтеся до тарифних планів для смартфонів в центрах обслуговування абонентів або в магазинах дилерської мережі Інтертелеком до 31 січня 2017 року, доповнюйте пакетні хвилини для дзвінків на інші мережі бонусними подвоєними хвилинами і використовуйте всі переваги мобільного зв'язку: безлімітне спілкування всередині мережі, пакетні хвилини на міські номери , швидкий 3G інтернет для смартфона на найширшій території покриття в Україні, а тепер і ще більш вигідні розмови з абонентами інших операторів.

Новини та прес-релізи