22.07.2020

Інформація про введення регіональних умов інтернет тарифних планів в деяких областях України


Шановні абоненти!

У зв'язку з формуванням гнучкої тарифної політики в деяких регіонах України, з 01.08.2020 компанія «Інтертелеком» вводить регіональні умови тарифних планів для інтернет-абонентів, що обслуговуються у Волинській, Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Тернопільській, Рівненській, Чернівецькій, підконтрольних українській владі територіях Донецької і Луганської областей.

У разі підключення абонента до регіональної базової станції, закріпленої за зазначеними регіонами, за тарифним планом абонента будуть діяти регіональні умови, що включають у себе щоденну регіональну доплату до основного тарифу. Вартість регіональної доплати залежить від підключеного тарифного плану.

Якщо абонент використовує інтернет стаціонарно, і постійно знаходиться в області дії регіональних умов, він може змінити щоденну регіональну доплату на щомісячну, сплативши її на місяць (або 30 днів), таким чином попередивши припинення надання інтернет послуг.

Щоденна регіональна доплата буде списуватися автоматично щодня при підключенні до інтернету.

Для отримання інтернет послуг на тарифних планах з періодом дії календарний місяць, на рахунку повинна бути достатня сума коштів для оплати абонентської плати, а також кошти для оплати щоденної регіональної доплати.

При неоплаченої абонентської платі у 30-денних тарифних планах, споживання інтернет послуг можливо лише за умови наявності на рахунку суми достатньої для списання щоденної регіональної доплати за тарифним планом плюс 1 грн, далі тарифікація послуг буде відбуватися відповідно до понадпакетних умов.


Тарифний план

Щоденна регіональна доплата

Щомісячна регіональна доплата

«Online 75 (контракт)»;

«Online 75 (передплата)»;

«Online 75»

0.5 грн

15 грн

«Online 150 (контракт)»;

«Online 150 (передплата)»;

«Online 150»

1 грн

30 грн

«Online 250 (контракт)»;

«Online 250 (передплата)»;

«Online 250»

1.7 грн

50 грн

«Online 300 (контракт)»;

«Online 300 (передплата)»;

«Online 300»

2 грн

60 грн


Новини та прес-релізи