09.03.2017

Інтертелеком повертає 200 грн на рахунок абонента при покупці телефону

Оператор пропонує придбати Avenor V-C2330 за 399 грн

Інтертелеком оголошує про старт ексклюзивної акції на мобільний телефон і пропонує скористатися спеціальною пропозицією.

Тільки навесні 2017 року телефон Avenor V-C2330 з підтримкою CDMA, акумулятором в 1000 мАг і з набором зручних опцій можна буде придбати за рекордно низькою ціною - 599 грн, з яких 200 грн нараховується на рахунок абонента. Грошові кошти можна буде використовувати як абонентську плату. Девайс виконаний в класичному дизайні з великими пластиковими кнопками і відповідає всім основним комунікаційним потребам.

Пропозиція орієнтована на тих користувачів, яким телефон потрібен лише для дзвінків. Основними вигодами його використання є хороший канал прийому / передачі зв'язку, завдяки вбудованій антені і потужній батареї, яку не потрібно часто заряджати.

Вигідна покупка телефону Avenor V-C2330 і підключення до зручного тарифу з безлімітним пакетом хвилин всередині мережі та на місцеві міські номери, дозволить вам з комфортом і без обмежень користуватися голосовим зв'язком від Інтертелеком. Також для всіх абонентів пропонується додаткова пропозиція - акція "Подвоєні хвилини", в рамках якої нараховується до 1200 хвилин на дзвінки інших операторів України, в залежності від тарифного плану.

Акційна пропозиція діє з 01.03.17 по 31.05.17, за умови покупки пристрою на сайті оператора. Кількість обладнання обмежена.


Новини та прес-релізи