14.03.2017

Як зателефонувати, якщо немає грошей на рахунку

Інтертелеком запустив для своїх абонентів нову послугу "Мікровизов"

Багато з нас періодично стикаються з проблемою, коли потрібно зателефонувати, а грошей на рахунку немає, і саме в цей момент, коли від дзвінка залежить вирішення важливого питання.

Щоб зробити мобільне життя своїх абонентів краще і комфортніше, Інтертелеком запустив нову послугу "Мікровизов", завдяки якій абонент зможе здійснити виклик навіть, якщо у нього зовсім немає грошей на рахунку. При цьому абонент побачить пропущений дзвінок і зможе передзвонити за свій рахунок.

Для того, щоб скористатися послугою, абоненту перед набором викликається мобільного номера, потрібно поставити префікс «* 33».

Наприклад, ви хочете здійснити мікрозвонок на номер 067 ХХХ ХХ ХХ з бажанням отримати зворотний дзвінок від цього абонента. Для цього ви набираєте комбінацію * 33067 ХХХ ХХ ХХ і натискаєте на телефоні кнопку виклику. Абонент 067 ХХХ ХХ ХХ побачить на екрані свого пристрою пропущений виклик, після чого зможе вам передзвонити.

Послуга "Мікровиклик" безкоштовна і поширюється тільки для дзвінків на номери мобільної нумерації України. На даний момент послуга запущена в тестовому режимі.

Новини та прес-релізи