12.11.2016

Обшук в офісі ТОВ "Інтертелеком"

Умисні дії співробітників СБУ привели до відключення мережі передачі даних у абонентів Інтертелеком по всій Україні.

Вчора 11.11.2016 року співробітники Київських підрозділів Служби безпеки України в супроводі бійців підрозділу "Альфа" і в присутності заздалегідь заготовлених ними понятих, з грубим порушенням норм кримінального процесу, зневаживши конституційне право на захист і правову допомогу адвоката, провели безпідставне неправомірне слідча дія по обшуку і вилученню ключового станційного телекомунікаційного обладнання, порушивши цілісність і працездатність телекомунікаційної мережі ТОВ "Інтертелеком".

Слідчі дії проводилися з грубими порушеннями. До початку слідчих дій співробітники СБУ було повідомлено технічними фахівцями Оператора про те, що для досягнення мети, сформульованої в наспіх спорудженому рішенні суду, відсутня будь-яка необхідність руйнувати працездатність мережі Оператора і це може бути досягнуто іншими засобами, що було підтверджено і технічними фахівцями, привезеними самими співробітниками СБУ.

Не дивлячись на це правоохоронці навмисно зруйнували цілісність і працездатність телекомунікаційної мережі Оператора.

Інтертелеком звернувся до державної влади України із закликом вжити всіх передбачених законодавством дії, спрямовані на відновлення грубо порушених прав і законних інтересів ТОВ "Інтертелеком", відновити повністю порушене функціонування підприємство, потоптаний правопорядок і не допустити засилля свавілля силовиків, здійснюваного під надуманим приводом.

На даний момент умисні дії співробітників СБУ по ізятію у компанії Інтертелеком технічного обладнання та серверів вже привели до відключення мережі передачі даних у абонентів по всій Україні. На сегоняшній момент без зв'язку залишається понад мільйон по всій Україні.


Новини та прес-релізи