05.08.2021

Про зміну території покриття мережі надання послуг інтернет доступу за технологією CDMA, мобільного та фіксованого широкосмугового доступу


Шановні абоненти!

Компанія "Інтертелеком" у 2021 році реалізовує поетапний процес трансформації надання телекомунікаційних послуг та мобільних сервісів. Реалізація та впровадження першого етапу були розпочаті 1 травня 2021 року і полягали в обмеженні або повне припинення надання послуг широкосмугового доступу в інтернет (Wi-Fi і ШПД) в переліку регіонів України. Наступний етап полягає в обмеженні з 1 листопада 2021 року надання послуг мобільного інтернет доступу за допомогою технології CDMA, фіксованого і мобільного широкосмугового доступу в Вінницькій, Житомирській, Київській та м.Київ, Кіровоградській, Миколаївській, Полтавській, Сумській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській та Чернігівській областях.

Телекомунікаційні послуги в повному обсязі будуть збережені на території міста Одеса та Одеської області, що означає продовження надання послуг голосового зв'язку з використанням міського та мобільного номера, мобільного інтернет доступу за технологією CDMA, фіксованого широкосмугового доступу з використанням радіоканалу або GEPON. На території інших областей України реалізована можливість використання послуг голосового зв'язку за технології SIP (інтернет-телефонія).

Звертаємо вашу увагу на те, що зміна території покриття, для абонентів, що використовують послуги без прив'язки до місцезнаходження, не є підставою для розірвання договору обслуговування в односторонньому порядку з боку Оператора. У разі відсутності можливості продовжити використання послуг в зоні операторського покриття списання абонентської плати згідно встановлених тарифів буде призупинено. При бажанні продовжити використання послуг на території доступного покриття активуйте номер в Особистому кабінеті.

Додаткова інформація може бути надана при зверненні до Центру інформаційної підтримки:

- за номером телефону * 750 (з абонентського номера «Інтертелеком») дзвінкі безкоштовні;

094 50 50 750 (з номерів інших операторів) - відповідно до тарифів оператора;

- в чаті на сайті, Facebook або Telegram.


ТОВ «Інтертелеком»


Новини та прес-релізи