15.11.2016

Інтертелеком компенсує абонентам відсутність зв'язку

-

Компанія Інтертелеком повідомляє про повне відновлення мережі на території всієї України і прийнятті рішення про компенсацію всім абонентам відсутності зв'язку.

Як повідомлялося раніше, 11.11.2016г. співробітники Київських підрозділів Служби безпеки України в супроводі бійців підрозділу "Альфа" провели слідчі дії, в результаті якого було здійснено безпідставне неправомірне демонтування і вилучення ключового станційного телекомунікаційного обладнання, яка порушила цілісність і працездатність телекомунікаційної мережі ТОВ "Інтертелеком". Умисні дії співробітників СБУ по вилученню у компанії Інтертелеком технічного обладнання та серверів привели до відключення мережі передачі даних у понад мільйон абонентів по всій Україні.

Вже о 21:30 12 листопада фахівці оператора повністю відновили можливість використовувати послугу 3G інтернету і всі абоненти Інтертелеком можуть скористатися доступом в повному обсязі.

Компанія Інтертелеком в грошовому еквіваленті компенсує вартість всього періоду відсутності зв'язку, що виник унаслідок проведення слідчих дій співробітниками СБУ.

Весь збиток, нанесений діями силового відомства оцінити на даний момент досить складно, так як в першу чергу мова йде про збитки, яких було завдано абонентам оператора. Нагадаємо, що для великого числа абонентів, зв'язок від Інтертелеком - це єдина можливість доступу в Інтернет, можливість здійснювати комерційну діяльність і бути на зв'язку зі світом.

Головним на сьогодні залишається факт, що пролежав максимум сил компанія в стислі терміни продовжила роботу і виконала свої зобов'язання перед абонентами, незважаючи на "неординарність" обставини, що склалися. Всі центри обслуговування продовжують працювати в звичайному режимі, технічна служба і центр поводження абонентів працюють в посиленому режимі, щоб надати допомогу і консультацію всім абонентам оператора.

Оператор ще раз звертається до абонентів зі словами подяки за надану підтримку і розуміння в ситуації, що склалася.


Новини та прес-релізи