16.11.2016

Новий мобільний Wi-Fi роутер всього за 599 грн

Новий мобільний Wi-Fi роутер ATEL AMF-80 від Інтертелеком вже у продажу!

Забезпечуйте підключення до 5 своїх пристроїв або роздавайте інтернет на компанію - і все це з одним пристроєм всього за 599 грн.

ATEL AMF-80 відрізняється компактними розмірами, стильним дизайном і високою функціональністю. Зручний LED-дисплей містить всі необхідні дані про роботу роутера: статус роботи Wi-Fi, мобільних мереж і сили сигналу, а також рівень заряду батареї. Акумулятор на 1500 мАг забезпечує пристрою до 6 годин роботи в режимі активної експлуатації.

Мобільний Wi-Fi роутер - компактний і зручний гаджет для використання 3G інтернету на будь-якому пристрої з Wi-Fi: смартфоні, планшеті, ноутбуці і т.д. З ним мобільний інтернет завжди знаходиться під рукою на всій території покриття 3G мережі від Інтертелеком, яка охоплює понад 14000 населених пунктів по всій Україні, а також всі основні шляхи автомобільного і ж / д сполучення.

Купуйте ATEL AMF-80 і підключайтеся до безлімітних тарифних планів від Інтертелеком з ще більшою вигодою. При підключенні до тарифних планів до нового року - рік 3G в подарунок! Залежно від обраного вами тарифного плану, ви отримуєте додатково +2,5 ГБ або +10 ГБ швидкісного трафіку щомісяця.

Запитуйте новий мобільний Wi-Fi роутер ATEL AMF-80 всього за 599 грн в центрах обслуговування абонентів Інтертелеком, а також замовляйте на офіційному сайті оператора.


Новини та прес-релізи