04.01.2016

3G та Гоголь: об'єднання технологій і традицій

Сорочинський ярмарок 2016 прийняв гостей з України, В'єтнаму, Індії, Латвії, Білорусі, Грузії, Азербайджану, Шрі-Ланки та Пакистану.

21 серпня відбулося закриття фестивалю «Сорочинський ярмарок». Протягом тижня с. Великі Сорочинці було центром розваг в етнічному стилі, виставок робіт майстрів з усіх куточків України, яскравих майстер-класів і народної творчості: піснями та танцями гостей фестивалю розважали понад 2000 творчих колективів.

Етнічний колорит «Сорочинського ярмарку» гармонійно доповнила зона оператора Інтертелеком, партнера 3G інтернету заходу. Поєднання традицій і сучасних технологій привернуло чимало відвідувачів, які активно підключалися до інтернету щоб поспілкуватися і поділитися враженнями про фестиваль з друзями та близькими або просто перевірити соціальні мережі та електронну пошту. Тестування 3G пристроїв і фотозона, відкрита для всіх бажаючих, стали відмінним доповненням до інших ярмаркових розваг.

Гості бренд-зони Інтертелеком також взяли участь у розіграші подарунків від оператора. Сувеніри, знижки на придбання 3G обладнання та головні призи — два мобільних Wi-Fi роутера — знайшли своїх власників серед гостей «Сорочинського ярмарку».

«Ми раді, що як партнер 3G інтернету підтримали проведення фестивалю «Сорочинський ярмарок», — зазначив генеральний директор компанії Інтертелеком Борис Акулов. — Цей захід зберігає та примножує українські народні традиції, і мережа високошвидкісного 3G від Інтертелеком, найширша в Україні на сьогоднішній день, найкраще сприяє цьому процесу. Традиції народу передаються в першу чергу в живому спілкуванні всіх його представників, і ми забезпечуємо для цього всі можливості».


Новини та прес-релізи