09.11.2016

385 чоловік бігло з Межигір'я

Інтертелеком спільно з New Balance Top Runners - за здоровий спосіб життя!

Компанія Інтертелеком відома своїм відповідальним ставленням до питань популяризації здорового способу життя в Україні. Тому оператор не міг залишитися осторонь від такого цікавого «здорового» проекту, як Втеча з Межигір'я 2016.

6 листопада на найяскравіших трасах резиденції в Межигір'ї відбувся шоу-забіг на 1500 м в тематичних костюмах, кращі з яких були відзначені подарунками. Всього в рамках заходу Втеча з Межигір'я 2016 було кілька дистанцій від коротких дитячих до дорослих 10-ти кілометрових.
У «Втечі з Межигір'я» взяло участь 385 чоловік, серед яких були професійні спортсмени та аматори, «втеча» влаштовували навіть цілі родини
Три переможці отримали спеціальні призи від компанії Інтертелеком - роутери з 3 місяцями без абонплати та найширшим покриттям 3G по всій Україні.
«Ми спеціально вибрали саме роутери для подарунків, адже спортсменам дуже важливо постійно залишатися на зв'язку під час забігів і тренувань. Роутер Huawei EC 5321 Rev.B ідеально підходить для спортсменів - він легкий, мобільний, його зручно носити з собою, а саме широке покриттям 3G від Інтертелеком дозволить залишатися на зв'язку на будь-якій трасі в будь-якій точці України », - підкреслив прес-офіс компанії
Для Інтертелеком підтримка таких проектів вже четвертий раз поспіль є важливою частиною реалізації стратегії корпоративної соціальної відповідальності. Раніше компанія також виступала генеральним партнером KYIV EURO Marathon, RUNUP! СUP і «Забіг у вишиванках».
Програма підтримки здорового способу життя Інтертелеком діє по всій Україні, зачіпаючи всі напрямки - від спорту до екологічних проектів.



Новини та прес-релізи