16.12.2016

Двостандартні смартфон: в чому переваги і вигоди

Оператор Інтертелеком дарує 300 грн на рахунок при покупці

Інтертелеком пропонує задуматися про покупку 2-х стандартного смартфона.

Головна перевага гаджета - це можливість здійснювати голосові дзвінки в мережі GSM і користуватися швидкісним 3G інтернетом від Інтертелеком.

До того ж, якщо ви одночасно користуєтесь мобільним і прямим міським номером, то даний девайс забезпечить Вам комфорт в спілкуванні і позбавить від необхідності носити з собою 2 пристрої.

Купивши 2-х стандартний смартфон в Інтертелеком, Ви отримуєте додаткову вигоду - 300 грн на свій бонусний рахунок, які можна використовувати для замовлення додаткових послуг, трафіку для 3G інтернету або хвилин для голосових дзвінків. Дана акція діє до 31 січня 2017 року при новому підключенні, а бонусні кошти дійсні протягом 90 днів.

Купуючи смартфон CDMA + GSM стандарту, ви отримуєте не тільки перевага від використання 3G інтернету, але і вигоду для голосових дзвінків. Пропонуємо долучитися до акції «Подвоєні хвилини", за умовами якої нараховується подвійне кількість хвилин на дзвінки інших операторів України. Крім цього Ви отримуєте рік 3G в подарунок і будете забезпечені додатковим трафіком в розмірі 2,5 ГБ щомісяця.


Новини та прес-релізи