08.09.2020

Уточнення інформації щодо ситуації, що склалася між компанією «Інтертелеком» та Концерном РРТ


Шановні абоненти, партнери, громадськість!

Деякий час назад у засобах масової інформації з'явилося повідомлення про розгляд у Господарському суді Одеської області справи про визнання банкрутом компанії «Інтертелеком». У відповідь у своїй заяві компанія звернула увагу на те, що не оголошувала і не збирається оголошувати себе банкрутом, а зазначений судовий процес є не більш ніж звичайна рутинна справа, яка супроводжує господарську діяльність будь-якої великої компанії.

З повагою до своїх абонентів компанія надає повне роз'яснення інформації по даній справі і звертає увагу на те, що позивач - Концерн РРТ (радіомовлення, радіозв'язку та телебачення) 07.09.2020 ініціював відкликання заяви про порушення провадження у справі про банкрутство компанії «Інтертелеком» в силу того, що компанія «Інтертелеком» погашає свої боргові зобов'язання і вже виплатила концерну частину заборгованості у розмірі 7,5 млн. гривень. На сьогоднішній день складено план погашення всієї суми боргу, якого компанія «Інтертелеком» дотримується, своєчасно погашаючи свої зобов'язання перед Концерном РРТ.

Звертаємо вашу увагу на те, що компанія «Інтертелеком» продовжує надання послуг зв'язку у повному обсязі. Більш того, на сьогоднішній день ведеться активна робота з розвитку додаткових інноваційних IT сервісів, що дозволить компанії вийти на новий рівень розвитку і запропонувати своїм абонентам додаткові можливості у наданні нових сервісів послуг зв'язку.


Новини та прес-релізи