05.06.2020

До уваги абонентів, які обслуговуються на тарифних планах за фактом користування зі щоденною абонентською платою «День за 10» і «Інтернет 10»


Шановні абоненти!

Повідомляємо, що з 15.06.2020 абоненти, які використовують тарифні плани «День за 10» і «Інтернет 10» будуть переведені на тарифний план Internet 15.

В рамках даного тарифного плану Компанія збільшує обсяг наданого трафіку даних з 1 500 до 2 000 МБ в день.

Дана пропозиція орієнтована на сегмент абонентів, які головним чином, використовують інтернет в певний період часу, перебуваючи в поїздці, або проводячи час за містом, на відпочинку, де відсутній альтернативний варіант високошвидкісного інтернет підключення.

У разі, якщо у абонента з'явилася необхідність у використанні постійного швидкісного доступу до інтернету, абонент може в будь-який день місяця змінити свій щоденний тарифний план на щомісячний план з щомісячною абонплатою, в такому випадку вартість послуги доступу в Інтернет у розрахунку на 1 МБ буде значно нижче, ніж в тарифному плані зі щоденною абонентською платою.


Умови тарифного плану "Internet 15"

Тарифний план

«Internet 15»

Абонентська плата, грн/день

15

Пакетний інтернет трафік, МБ/день

2 000

Вартість послуг понад пакет або при неоплаченої абонентської платі, грн/МБ

0,02

На даний крок Компанія пішла по ряду причин, які, перш за все, пов'язані з нашим прагненням надати якісні послуги абонентам, які відвідують у літній період місця сезонного відпочинку.

Ми цінуємо кожного нашого абонента, однак для поліпшення якості надання послуг нами робляться вимушені заходи щодо перегляду умов щоденних тарифних планів.


Новини та прес-релізи