30.01.2017

Голосовий трафік в роумінгу зріс на 10%

Інтертелеком розповів про роумінговій активності своїх абонентів в період зимових відпусток


Кількість абонентів, які скористалися мобільним зв'язком

Інтертелеком за кордоном під час зимових відпусток, збільшилася на 16% в порівнянні із зимою 2015 року. При цьому абоненти стали активніше спілкуватися за кордоном і обсяг голосового трафіку виріс на 10%.

Найбільш затребуваним роумінговими напрямком у оператора став Єгипет. Частка дзвінків з цієї країни становить 13%. У зимовий період українці особливо воліють відпочивати в теплих краях і Єгипет - ідеальний для цього варіант.

Друга країна за популярністю серед роумерів - Польща. На неї припадає 9% дзвінків.

Традиційними країнами для відпочинку серед українців залишаються Франція, Іспанія і Туреччина. На ці країни припадає 15% роумінг-дзвінків.

Нагадаємо, що Інтертелеком надає абонентам унікальні умови спілкування за кордоном. Так, завдяки спеціальній роумінг-карті "Вокруг света", користувачі можуть приймати вхідні дзвінки в 125 країнах світу безкоштовно і при цьому економити на вихідних в 30-ти популярних країнах Європи і Азії, розмовляючи за 0,22 євро / хв.

Придбати роумінг карту «Вокруг света» можна в Центрах обслуговування абонентів Інтертелеком або через сайт, оформивши онлайн заявку.


Новини та прес-релізи