06.03.2017

3G WI-FI роутер: персональная беспроводная сеть для работы и досуга

Інтертелеком дарує 200 грн на бонусний рахунок при покупці пристрою

Споживати контент у великих обсягах - це вже необхідність для сучасної людини. При цьому користувач заходить в мережу відразу з декількох пристроїв: смартфон, планшет, ноутбук. Для одночасного забезпечення всіх девайсів високошвидкісним інтернетом розробили розумне рішення - 3G WI-FI роутер.

У центрах обслуговування Інтертелеком пропонується великий вибір мобільних роутерів від найпростіших до тих, які не тільки роздають мережу, а й служать як хмарний сервіс і зовнішній акумулятор. А з новими вигідними пропозиціями і гнучкими 3G тарифами дивитися фільми, завантажувати великі файли і слухати музику стало ще простіше: при купівлі мобільного WI-FI роутера оператор дарує 200 грн на бонусний рахунок абонента. Бонуси будуть нараховуватися на рахунок користувача пропорційно протягом 6 місяців. Їх можна витрачати на всі послуги зв'язку, включаючи абонентську плату з другого місяця обслуговування.
"Бонус за роутер" поширюється на такі моделі 3G WI-FI роутерів: в рамках коробкових рішень на Huawei EC5321, Atel AMF80 і Avenor V-RE500; в рамках некоробочних рішень на Atel AMF80.
На додаток до цієї пропозиції, Інтертелеком пропонує абонентам підключитися до акції "Рік 3G в подарунок" і отримувати щомісяця протягом року додатковий трафік в розмірі 2,5 ГБ або 10 ГБ, залежно від обраного тарифу.
Акція "Бонус за роутер" діє з 01.03.2017 по 30.04.2017. Кількість обладнання за акційними цінами обмежена.


Новини та прес-релізи