23.11.2016

Інтертелеком обміняє старий GSM-смартфон на новий Meizu M3s!

Оператор запускає Центр обслуговування абонентів нового формату у Львові!

Дорогі жителі та гості Львова!
30 листопада Інтертелеком відкриває свій 62 центр обслуговування абонентів. Це вже 8 центр компанії, який стане працювати в новому форматі. Розширений асортимент, високі стандарти обслуговування, персонал, що пройшов спеціальну підготовку і навчання, і найактуальніші новинки зі світу зв'язку і комунікацій - це все стане доступним жителям і гостям Львова з 30 листопада за адресою: пл. Міцкевича, 6/7.
Оператор порадує відвідувачів нового Центру обслуговування абонентів справжнім шоу. Гігантський 2,5-метровий Оптимус Прайм прогуляється вулицями Львова і стане почесним гостем на відкритті нового центру обслуговування абонентів. Весь день на відвідувачів чекають конкурси, чарівні хостес, сувеніри та подарунки.
Першим 50 абонентам, що підключилися до послуг Інтертелеком, оператор обміняє їх старий GSM-смартфон на новий двостандартні Meizu M3s. А серед тих, хто підключиться до мережі Інтертелеком 30 листопада до кінця дня, буде розіграний новенький iPAD Pro!
Крім відмінних подарунків, з 30 листопада по 3 грудня будуть діяти акційні ціни на 3G-обладнання: смартфони Meizu M3s і Xiaomi Mi4C по 2599 грн, мобільні wi-fi роутери Huawei EC5321u-2 по 699 грн, 3G модеми Avenor V-ME500 по 399 грн, мобільні wi-fi роутери ATEL AMF-80 по 299 грн. Відмінна можливість підготувати подарунки до Нового року для себе і близьких!
Всім підключилися до 3G- і голосових тарифних планів - рік 3G в подарунок. А тим, хто підключиться до лінійки тарифних планів «Смартфоніще» - подвійну кількість хвилин для дзвінків на номери інших операторів України в подарунок.

Приходьте в гості за адресою: м.Львів, пл. Міцкевича, 6/7.

Правила розіграшу



Новини та прес-релізи