26.05.2017

iForum 2017: інноваційні рішення для бізнесу

Інтертелеком розіграв нестандартні роутери на форумі в Україні.

25 травня відбулася наймасштабніша офлайн-конференція нашої країни - iForum 2017. Форум зібрав близько 7000 гостей і близько 50 компаній учасників. Цього року конференція пройшла в 5 основних потоках з величезними залами. Додатковий потік включав в себе всі пов'язані заходи, що проходять в невеликих конференц-залах одночасно з основними. Компанія Інтертелеком запропонувала увазі гостей інноваційні корпоративні рішення з відеоспостереження, бездротового зв'язку, мережевої безпеки, віртуальним сервісів і багатьма іншими напрямами на базі робочих станцій.

Інтертелеком привіз приємні бонуси і подарунки для всіх відвідувачів свого стенду. Кожен гість бренд-зони оператора зміг взяти участь у безпрограшній лотереї та виграти моментальний приз у вигляді сувенірів, знижок до 50% на 3G-пристрої (мобільний Wi-Fi роутер Huawei або 3G модем). При бажанні можна було придбати обладнання за акційною ціною і взяти участь у розіграші мобільного Wi-Fi роутера Huawei з трьома місяцями без абонентської плати. Для цього потрібно було лише зробити фото в тематичній фото-зоні і бути присутнім на самому розіграші подарунків.
Додатково, Інтертелеком на своїй Facebook сторінці надав можливість п'яти щасливчикам виграти безкоштовні квитки на захід.
Оператор щорічно бере участь в IT-з'їздах по всій Україні, через тісної взаємодії і перетину інноваційної сфери зі сферою інтернет зв'язку і телекомунікацій. Інтертелеком займається постійним вдосконаленням 3G-покриття, а для цього необхідний регулярний моніторинг IT-сфери, з метою оперативного реагування на зміни «правил гри» українського телеком-ринку і утримання лідируючих позицій.

Новини та прес-релізи