10.04.2017

Інтертелеком запустив для клієнтів миттєву розстрочку від ПриватБанк

Оператор оголошує про нову можливість для своїх клієнтів - відтепер, набуваючи смартфони і 3G обладнання, покупки можна оплачувати частинами

Інтертелеком і ПриватБанк запустили послугу кредитування - "Миттєва розстрочка", яку можна оформити центрі обслуговування абонентів в лічені хвилини через POS-термінал банку.

Перед тим, як купити пристрій в розстрочку покупцеві необхідно дізнатися свій ліміт по сервісу "Миттєва розстрочка", шляхом відправки смс на номер 10060 з командою chast. Потім потрібно вибрати товар і пред'явити на касі картку ПриватБанку, при цьому повідомити касиру про бажання оформити покупку в розстрочку і кількість платежів. Після проведення платежу покупець може забирати свою покупку.

Щомісяця до дати списання платежу (дата оформлення покупки), клієнтові необхідно вносити на картку суму щомісячного платежу. Щомісячна комісія банку, яку оплачує клієнт, становить 2,9% від суми заборгованості.

При виникненні у покупця складнощів і питань в процесі придбання пристрою за умовами розстрочки, співробітники Інтертелеком із задоволенням нададуть йому свою допомогу.

Більше інформації про послугу "Миттєва розстрочка" можна отримати на сайті оператора http://www.intertelecom.ua/view/service/instant_in...


Новини та прес-релізи