19.04.2017

Ремонт GSM гаджетів в сервісних центрах CDMA оператора

Інтертелеком надав абонентам нову можливість - ремонт GSM пристроїв

Інтертелеком вже вкотре доводить свою гнучкість на телекомунікаційному ринку України. Як відомо, оператор надає послуги зв'язку в стандарті CDMA, але це не заважає йому "дружити" з GSM зв'язком.

На цей раз оператор надав абонентам нову можливість - ремонт GSM пристроїв. Відтепер кожен користувач GSM гаджетів може звернутися в сервісний центр Інтертелеком і зробити ремонт свого пристрою: відновити роботу смартфона, модему, роутера або телефону, змінити програмне забезпечення, наповнити пристрій необхідними додатками, усунути неполадки після падіння, замінити комплектуючі тощо.

Кваліфіковані фахівці виконають ремонт обладнання в найкоротші терміни за досить невисоку ціну (http://www.intertelecom.ua/tariffs/dop_uslugi/posluhy_servisnoho_tsentru/equipment_repair). В рамках послуги клієнт отримує гарантію на виконаний ремонт та заміну запчастин протягом 30 днів, а також діагностику гаджета в подарунок.

Скористатися послугою по ремонту GSM пристроїв можна у всіх сервісних центрах Інтертелеком http://www.intertelecom.ua/contacts/sales?lang=ua.


Новини та прес-релізи