22.06.2017

Мобільний Wi Fi роутер — безмежний відпочинок для всієї родини

Інформація про акційну пропозицію на покупку WI-FI роутера — Atel Amf-80

Напередодні сезону відпусток Інтертелеком створив спеціальну пропозицію для покупки роутера Atel Amf-80 за вигідною ціною.

З 26.05.2017 для всіх абонентів, хто користується голосовим зв'язком від Інтертелеком, а також для нових абонентів голосового зв'язку, з'явилася унікальна можливість придбати WI-FI роутер за спеціальною ціною — 399 гривень.

Ви зібралися у відпустку у гори, в подорож на яхті по Чорному морю, або пізнавати таємничі куточки країни, але при цьому бажаєте залишатися на зв'язку з друзями та близькими, ділитися враженнями, фото на відео та навіть вести прямі ефірі в соціальних мережах?

Більше немає потреби хвилюватися за відсутність зв'язку в далеких регіонах країни, адже покриття Інтретелеком займає 86% території України.

Мобільний WI FI роутер Atel AMF-80 стане вашим незамінним помічником не лише в подорожі, але і в повсякденному житті, де необхідний постійний доступ до інтернету.

В рамках акції “Разом Вигідніше” всі абоненти, які придбали роутер Atel Amf-80 за ціною 399 гривень, отримують 50 % знижки на абонентську плату свого тарифу. Знижка діятиме на протязі 2 років з моменту підключення тарифу.

Даний роутер має ряд переваг: компактний та стильний дизайн, зручний дисплей, де показаний статус роботи WI FI, мобільних мереж, сили сигналу, рівень заряду батареї. Роутер здатний підтримувати водночас до 8 пристроїв, зберігаючи при цьому високу швидкість трафіку. Акумулятор забезпечує пристрою до 6 годин роботи в режимі активної експлуатації.

Приєднуйтесь до Інтертелеком та отримайте швидкісний 3G інтернет на найширшій території покриття в Україні.

Детальніше проакцію: http://www.intertelecom.ua/view/akcia/together

Акція діє з 26.05.2017 по 31.08.2017



Новини та прес-релізи