02.11.2016

Інтертелеком на хвилі нових технологій: TIM 2016

Виставка-форум TIM 2016 зібрала більше 500 гравців ринку інфокомунікацій

27-28 жовтня в Києві пройшов TIM 2016, який зібрав учасників телеком ринку - телеком операторів, виробників і постачальників обладнання, IT-директорів і керівники IT-підрозділів, девелоперів і представників Верховної Ради.

На заході піднімалися три напрямки тем: бізнес (ризики та можливості; як заробити, підвищивши середній чек, утримуючи і залучаючи нових клієнтів; бізнес кейси; стратегії; точки зростання; як технології покращують життя), технології (мобільність; нові медіа; хмарні сервіси; широкосмуговий доступ до мережі; IT-рішення; М2М; ОТТ; 4К; IoT; Smart House; Smart City; Virtual Reality) і гроші (як технології приносять гроші; майбутнє нас і наших клієнтів). Протягом двох днів понад 80 спікерів дискутували на ці теми для всіх учасників заходу, проводили майстер-класи та демонстрували бізнес-кейси. Концентрація прогресивності в концерт-холі «Оазис», де проходив TIM 2016, зашкалювала і заряджала нас своєю енергетикою.
Під час TIM 2016 в бренд-зоні Інтертелеком представники оператора активно висвітлювали всім гостям і учасникам про інтернет-рішення для бізнесу, розповідали про послугу«Sip-багатоканальність», яка буде як ніколи до речі під час відряджень за кордон (здійснювати дзвінки і приймати вхідні з України за цінами «домашнього» тарифу з будь-якого гаджета). Варта уваги також можливість використання номера 0800, який можна використовувати в рекламних цілях (дозволяє залучити велику кількість дзвінків). Крім цього зараз діє програма «Прогресивна знижка», що дозволяє заощадити нашим клієнтам при покупці пристроїв для зв'язку: отримати знижку до 40%. Для служб таксі, а також call-центрів ця пропозиція буде найбільш цікава і актуальна. Крім цього Інтертелеком презентував двостандартні смартфони (GSM + CDMA) і мобільні Wi-Fi роутери, розповідаючи про можливості їх роботи та переваги роботи гаджетів за умови підключення до мережі Інтертелеком. Найбільше 3G-покриття в Україні, безлімітні тарифи, безліч бонусів і акційних пропозицій допоможуть гідно оцінити ці гаджети. На території бренд-зони Інтертелеком всі бажаючі могли протестувати двостандартні смартфон Xiaomi Mi4C і мобільний wi-fi роутер Avenor з функцією power bank, придбати дане обладнання зі знижкою до 50% і прийняти участь у розіграші цього обладнання з роком 3G в подарунок і 3-ма місяцями без абонентської плати.
Повернулися з TIM 2016 ми в піднесеному настрої, готові підкорювати нові вершини. Тому, варто очікувати нових послуг, нових тарифів, нових гадежтів і звичайно ж - нових акцій!
Викладаємо фото з місця подій і бажаємо всім гарного дня!

Новини та прес-релізи