04.01.2016

Послуга «Стоп-реклама»: блокування всіх видів інтернет-реклами і економія трафіку

Замовляйте послугу за новою ціною.

Хочете отримувати в інтернеті корисну інформацію, але рекламні банери відволікають, заважають і ведуть на шкідливі сайти? Підключайте послугу «Стоп реклама» від Інтертелеком і блокуйте будь-які види реклами, налаштовуючи послугу згідно з власними потребами.

«Стоп-реклама» має гнучкі можливості блокування: ви вирішуєте самі, що буде відображатися та чи відкрити доступ для корисної реклами. При цьому фільтрація відбувається ще до завантаження сайту в браузері, а це значить – ніякої реклами, економія трафіку і грошей, скорочення часу завантаження сайтів.

За допомогою спеціального фільтра «Антитрекінг» Стоп-реклама не дозволить лічильникам і рекламним мережам відстежувати ваші запити та відвідувані сайти і використовувати ці дані для особистої вигоди. Крім цього, «Стоп-рекламу» можна по праву вважати найкращим засобом для блокування реклами в іграх і додатках.

З початку жовтня діють нові ціни на наступні пакети послуги:

- Стоп-реклама для мобільного: 3 місяці – 69 грн.

- Стоп-реклама для мобільного: 1 рік – 199 грн.

- Стоп-реклама для мобільного ПК: 3 місяці – 149 грн.

- Стоп-реклама для мобільного ПК: 1 рік – 399 грн.

Отримуйте найточніщі актуальні версії фільтрів, дозволивши їх «Автооновлення». Фільтри будуть оновлюватися автоматично, а вдосконалені фільтри забезпечать більш надійний захист.

Послуга «Стоп реклама» доступна у версіях для мобільних платформ під управлінням ОС Android, а також для ноутбуків і ПК, що працюють на ОС Windows або Mac.

Вибрати і замовити зручний варіант послуги можна в особистому кабінеті (АССА)


Новини та прес-релізи