04.01.2016

Зустрічайте протиударний, водонепроникний двостандартний телефон Sigma mobile Х-treme з функцією Power Bank

Отримуйте до 2100 хвилин в подарунок на розмови при підключенні.

sigma-mobile-x-treme-3sim-orange2.jpgSigma mobile Х-treme — це вищий клас захисту! Він непроникний для пилу, бруду та води, продовжує працювати навіть при зануренні на глибину більше метра і може витримати падіння з двометрової висоти, а також відрізняється високою якістю збірки (гарантія 18 місяців). Кольоровий контрастний дисплей розміром 2,4 дюйма має дозвіл 240х320 Пікс.

Мультимедійні можливості телефону представлені здатністю знімати фото і відео за допомогою вбудованої камери роздільною здатністю 1,3 МП, аудіо записом на диктофон, програванням mp3 треків і прослуховуванням FM-радіо. Підтримка карт пам'яті microSD — до 32 ГБ. Телефон комплектується ємною акумуляторною батареєю (3000 мАч), що дозволяє використовувати телефон як зарядний пристрій, що дуже корисно в дорозі.

Sigma mobile Х-treme — це не тільки надійний захищений мобільний телефон для тривалих поїздок і подорожей, але і пристрій, на який ви завжди зможете додзвонитися завдяки двом активним мережам (GSM+CDMA). Пристрій підтримує три SIM-карти: два SIM-слота призначені для GSM, третій — для CDMA. Вигідне рішення для тих, хто багато подорожує і здійснює протягом дня безліч дзвінків на номери різних операторів. Зберігайте свій старий GSM-номер, і відкривайте для себе нові можливості разом з Інтертелеком: безлімітний 3G з найбільшим покриттям в Україні за вигідними цінами, тарифні плани з безлімітними дзвінками всередині мережі та безкоштовними хвилинами на мобільні мережі інших операторів.

Підключайтесь до наших вигідних тарифів та приймайте участь в акції «Подвоєні хвилини»: до 2100 хвилин в подарунок на розмови.

Телефон можна придбати в центрах обслуговування абонентів Інтертелеком за 2099 грн.


Новини та прес-релізи