04.01.2016

Найкращий 3G тепер в тролейбусах Житомира

Інтертелеком продовжує програму інтернетизації транспорту в Україні та встановлює безкоштовний Wi-Fi в 34 тролейбусах Житомира.

wifi-na-bortu_oktober_15.jpgІнтертелеком, надаючи послуги мобільного інтернету на найширшому покритті 3G мережі в країні, охоплює всі основні автомобільні шляхи сполучення в Україні. Даний фактор дозволяє втілити в життя проект такого масштабу як інтернетизація громадського транспорту України.

У вересні Інтертелеком встановила безкоштовний безпроводовий інтернет-доступ в 34 тролейбусах в місті Житомир. Відтепер жителі і гості Житомира можуть скористатися зонами Wi-Fi в тролейбусах та відчути на собі всі переваги і комфорт під час поїздок з доступом до 3G, використовуючи смартфон, планшет або ноутбук. Розпізнати тролейбус з Wi-Fi від Інтертелеком можна по наклейці з позначкою «Free Wi-Fi» на вікні транспорту. Для того, щоб скористатися безкоштовним інтернетом, необхідно в налаштуваннях свого обладнання знайти безпроводову мережу, потім вибрати в меню точку доступу «Інтертелеком ХХХ», де ХХХ – номер тролейбуса. Підключитися до Wi-Fi можна без пароля, тому, реєстрацію проходити не потрібно.

На сьогоднішній день більше 770 одиниць громадського транспорту України, серед яких міські та міжнародні автобуси, маршрутні таксі і т.д., укомплектовані мобільним Wi-Fi від Інтертелеком. Жителі і гості 18 регіонів країни вже користуються всіма можливостями інтернету прямо під час поїздки, підключаючись до інтернету на швидкості до 14,7 Мбіт/с. Крім того, безкоштовним Wi-Fi від Інтертелеком обладнані всі швидкісні поїзди «Інтерсіті» та «Інтерсіті+».


Новини та прес-релізи