04.01.2016

Інтертелеком взяв участь у найбільшій конференції з розробки програмного забезпечення та IT-підприємництву в Україні: SE 2016

Протягом трьох днів у Києві проходила щорічна конференція SE 2016, яка зібрала в стінах Art Hall D12 молодих фахівців з усіх куточків країни і експертів топових зарубіжних та українських компаній.

Кожен день проходило три потоки доповідей по наступним темам: Career and Trends, IOT and BigData, UI/UX, Java and C ++, Python, Exotic (Scala, Ruby, Elixir), JS, Android, iOS.

Крім виступів спікерів та дискусій між учасниками заходу в форматі unconference організатори підготували цілу розважальну програму. Всі бажаючі мали змогу ознайомитися з IT-бібліотекою, новинками для ігрових приставок і зайти на Ярмарок вакансій. А в перервах між доповідями учасники мали змогу спробувати смачну вуличну їжу та подивитися спортпрограму.

Національний 3G оператор Інтертелеком також взяв участь у конференції, пропонуючи молодим фахівцям зручне рішення для динамічного і мобільного способу життя і роботи, що стосується використання 3G. У бренд-зоні Інтертелеком можна було протестувати CDMA-сумісні гаджети, взяти участь у безпрограшній лотереї, зробити пару яскравих кадрів з хостес та виграти сувеніри або знижки на 3G обладнання. Для любителів гонок проходило змагання на авто симуляторі з призами у вигляді крокомірів Xiaomi і мобільних Wi-Fi роутерів з трьома місяцями без абонплати.

«Для Інтертелеком, національної телеком-компанії, яка щорічно підтримує IT-проекти, було важливо стати частиною такої масштабної події в світі технологій, як SE 2016. Конференція пройшла з успіхом і ми чекаємо наступного року. — Зазначив генеральний директор компанії Інтертелеком Борис Акулов. — Цього роду заходи дають можливість для розвитку, корисних знайомств IT-фахівцям, ми ж, у свою чергу, пропонуємо їм високошвидкісний 3G з найбільшим покриттям в Україні. Адже ми розуміємо, як важливо залишатися всюди і завжди online, і робимо все можливе для поліпшення і розвитку мережі Інтертелеком».



Новини та прес-релізи