04.01.2016

Позбавтеся від настирливої реклами з новою послугою «Стоп реклама» від Інтертелеком

Блокування всіх видів інтернет-реклами і економія трафіку.

Хочете отримувати в інтернеті корисну інформацію, але рекламні банери відволікають, заважають та переводять на шкідливі сайти? Підключайте «Стоп реклама» від Інтертелеком і блокуйте будь-які види реклами, налаштовуючи послугу відповідно до власних вимог.

Яку саме рекламу блокувати, ви вирішуєте самі. Залиште корисну контекстну рекламу або повністю заблокуйте відстеження своїх пошукових запитів, заблокувавши всю рекламу. Обмежуйте доступ до шкідливих сайтів, чорні списки з якими вже містяться в налаштуваннях «Стоп реклама».

Важливою особливістю послуги є те, що фільтрація відображуваного контенту відбувається ще до завантаження сторінки в браузері — таким чином, блокування реклами дозволяє значно економити трафік. А зручна система моніторингу показує кількість споживаного трафіку і в режимі реального часу відстежує, які програми споживають ресурси системи. За допомогою « Стоп реклама» можна обмежити або заборонити додаткам і програмам доступ в інтернет, захистившись від передачі даних про себе стороннім особам, а також ефективно блокувати рекламу в мобільних додатках та іграх.

Послуга « Стоп реклама» доступна у версіях для мобільних платформ під управлінням ОС Android, а також для ноутбуків і ПК, що працюють на ОС Windows або Mac. Вибирайте зручний варіант в особистому кабінеті (АССА), підключайте «Стоп реклама» і забудьте про незручності, пов'язані з інтернет-рекламою!


Новини та прес-релізи