22.11.2016

Важливе доповнення до закордонного паспорту

Інтертелеком пропонує відпочивати вигідно!

Напередодні новорічних свят, зимових канікул і відпусток Інтертелеком пропонує взяти в дорогу не тільки закордонний паспорт, а й роумінг-карту, яка буде необхідна під час подорожей. Вигідний роумінг дозволить вам заощадити на зв'язку і не замислюватися про витрати на роумінг.

Відправляйтеся в дорогу з універсальної роумінг-картою від Інтертелеком і отримуйте доступну зв'язок в 165 країнах світу. А в 30 країнах діють спеціальні акційні умови на дзвінки: 0 € входять і 0.22 € вихідні. З такою пропозицією здійснювати дзвінки одне задоволення і не важливо, послугами якого оператора зв'язку ви користуєтеся в Україні. Адже роумінг-карта від Інтертелеком доступна для використання на будь-якому GSM-телефоні. А якщо ви є нашим абонентом, то перед вами відкривається ще одне унікальне перевага: можливість поєднувати український і європейський номер в одній роумінг-карті. Прив'язуйте свій поточний номер до роумінг-карті і завжди залишайтеся на зв'язку, в якій би країні ви не знаходилися. Активувати дану можливість можна в будь-якому центрі обслуговування абонентів Інтертелеком.
Роумінг-карта працює за технологією call-back перетворення: ви робите дзвінок, після чого вас «скидають» і передзвонюють, в цей момент якраз відбувається з'єднання з абонентом. Це зручно і вигідно, тому що таким чином ви отримуєте безкоштовні вхідні на міжнародний номер. Крім цього роумінг-карта від Інтертелеком має наступні переваги: ви не платите за з'єднання, подорожуєте з українським номером, вам не потрібно вибирати певного оператора для отримання послуг за зниженою ціною, ви контролюєте за витратами online і має можливість оплачувати послуги в будь-якій точці світу. Подорожуйте вигідно!

Новини та прес-релізи