04.04.2017

Як змусити смартфон працювати в повну силу

Інтертелеком радить після покупки нового гаджета скористатися програмою настройки "Service Club"

Придбання нового смартфона або іншого гаджета завжди радує. Але при заміні старого пристрою у щасливого власника новинки може виникнути складність з її налаштуванням, а без неї девайс не зможе повноцінно функціонувати. Це добре, якщо ви можете самі встановити собі потрібні програми і додатки, але що робити користувачам, які з технікою не на "ти"?

Інтертелеком пропонує просте рішення: скористатися послугою "Service Club". Підключивши послугу, ви отримуєте готове до роботи пристрій з налаштуванням корисних програм, а також сервісне обслуговування протягом 1 року. При цьому вам не потрібно буде вручну переносити зі старого на новий гаджет всі номери, паролі і фотографії - "Service Club" зробить це автоматично.

Послуга пропонується в 2-х пакетних варіантах - "Service Club Базовий" з основними настройками і сервісним обслуговуванням за 200 грн / рік і "Service Club Майстер" з додатковими можливостями такими, як встановлення додатків, налаштування електронного гаманця та інтернет-банкінгу за 350 грн / рік.

Замовляйте послугу "Service Club" в Центрах обслуговування абонентів Інтертелеком і використовуйте весь функціонал і можливості свого гаджета.


Новини та прес-релізи