11.07.2019

Спростування повідомлень про припинення діяльності ТОВ "Інтертелеком"


Шановні абоненти ТОВ «Інтертелеком»

Компанія Інтертелеком інформує Вас про випадки появи в деяких засобах масової інформації повідомлень про плановане припинення діяльності ТОВ «Інтертелеком» через вилучення частотного ресурсу. Дана інформація абсолютно не відповідає дійсності і носить суто дискредитує характер.

У зв'язку з цим інформуємо Вас про наступне:

9 червня 2019 року представники компанії Інтертелеком були запрошені на зустріч з заступником керівника Апарату Президента України. У зустрічі також взяли участь голова Національної Комісії з регулювання в галузі зв'язку та інформатизації Животовський А.Н., члени НКРЗІ, керівництво компаній мобільних операторів Київстар, Водафон і Лайфселл, керівник сектора "ІТ та Телеком" офіс ефективного регулювання (BRDO) О. Кубраков.

Головна тема зустрічі - проблеми прискорення розвитку мобільного інтернету в Україні в світлі останнього Указу Президента України Зеленського В.А. №497 / 2019 «Про деякі заходи щодо поліпшення доступу до мобільного інтернету».

В ході зустрічі Президент компанії ТОВ Інтертелеком Борис Акулов повідомив про участь компанії в дворічної підготовчої роботи по переходу на нові технології в діапазонах 800-900МГц, оцінив Указ Президента як своєчасний і необхідний для розблокування і прискорення даного процесу. Указ сприятиме успішній реалізації Рішення НКРЗІ від 02.07.2019 «Про рекомендації щодо сприяння впровадження нових радіотехнологій у сфері телекомунікацій та користування радіочастотним ресурсом України».

Станом на сьогоднішній день більше 30% базових станцій мережі Інтертелеком вже здатні працювати в режимі четвертого покоління (4G) за технологією LTE.

Також ТОВ «Інтертелеком» підготував до запуску ряд найважливіших проектів в області сучасних сервісів, анонсувати які компанія планує вже в кінці липня 2019 року.


Новини та прес-релізи