19.10.2020

Інформування абонентів Інтертелеком о збереженні прямої міської нумерації в дев'яти відключених областях України


Шановні абоненти та партнери компанії!

Доводимо до Вашої відомості, що ТОВ «Інтертелеком» зберіг пряму міську нумерацію в дев'яти областях України (Закарпатська, Івано-Франківська, Волинська, Львівська, Рівненська, Чернівецька, Тернопільська, Донецька і Луганська області). Абоненти з даних областей, можуть продовжувати користуватися послугами голосового зв'язку зі своїми прямими міськими номерами.

У даних регіонах користуватися голосовим зв'язком з прямою міською нумерацією можливо за допомогою встановлення SIP-телефонії і підключення додаткової послуги «SIP» від Інтертелеком. Наша компанія надає послугу «SIP» абсолютно безкоштовно для всіх абонентів.

Безсумнівною перевагою SIP-телефонії є можливість встановити її не тільки на телефон, але і на будь-який інший пристрій (комп'ютер, ноутбук, планшет). При використанні інтернет-телефонії, прямий міський номер прив'язується до спеціальної програми, встановленої на операційну систему вашого обладнання. При цьому вихідні та вхідні дзвінки здійснюються так само, як і зі звичайного телефону.

На сьогоднішній день, абоненту доступно безліч програм, що дозволяють здійснювати дзвінки через інтернет.

Компанія «Інтертелеком» рекомендує використовувати програму для смартфонів і планшетів - IT Phone. Даний додаток, є продуктом компанії і дозволяє здійснювати дзвінки через інтернет. Робота програми детально описана на сайті intertelecom.ua на сторінці - IT Phone (landing page IT Phone). Також на сайті, ви можете ознайомитися з детальною інструкцією по налаштуванню додатку, перейшовши за гіперпосиланням - інструкція по використанню програми IT Phone.

Крім цього, на сайті компанії «Інтертелеком» представлено широкий вибір другого програмного забезпечення для різних пристроїв, як платних, так і умовно- безплатних. Ознайомитися з ними ви можете на сторінці - SIP телефонія.

Залишити заявку на підключення послуги «SIP телефонія» можливо самостійно на сайті в особистому кабінеті, в центрах обслуговування абонентів, а також на сторінці компанії - SIP телефонія.


Новини та прес-релізи