12.04.2017

​Що пропонує Інтертелеком в новому центрі обслуговування абонентів

Оператор відкрив черговий фірмовий салон зв'язку в Києві

6 квітня Інтертелеком відкрив свій черговий фірмовий салон зв'язку в Києві. Подія супроводжувався святковий акційні пропозиції та подарунки.

У новому центрі обслуговування абоненти можуть не тільки підключитися до тарифного плану, а й вибрати модний гаджет: в салоні представлений широкий асортимент смартфонів, модемів, роутерів і аксесуарів. Крім цього в новому магазині розташований сервісний центр, контакт-служба і корпоративний відділ: досвідчені і кваліфіковані фахівці завжди готові допомогти у вирішенні найскладніших завдань.
На честь відкриття, оператор запропонував киянин придбати пристрої за акційними цінами: Модеми від 1 грн, а Xiaomi Redmi 4 за 3699 грн. Також перші відвідувачі магазин дарував навушники, гарнітури і зарядні пристрої.
Розмістився салон в торговому «серці» Києва, за адресою: станція метро Петрівка, проспект Степана Бандери 10а (навпроти ТЦ «Городок»). Локація дуже зручна для покупок, завдяки гарній транспортній розв'язці і наявності поряд торгових центрів.
«Інтертелеком прагне надавати своїм абонентам не просто якісні послуги зв'язку, а й вирішувати за абонента його проблеми - максимально точно підібрати тарифний план, вибрати функціональний пристрій під цей тариф, надати додаткові сервіси. Таким чином, відвідавши наш салон зв'язку, користувач отримує не просто голосові або інтернет послуги від Інтертелеком, а повністю готовий продукт для комфортного використання », - зазначила Людмила Гойман, директор департаменту продажів ТОВ" Інтертелеком ".

Новини та прес-релізи